Comencen els assajos de la 8a edició del Tots Dansen

0
1096

El projecte, rebatejat amb el nom de Mapa de Ball, vol acostar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània a un públic jove


Ja han començat els primers assajos al Teatre el Jardí de Figueres d’una nova edició del Mapa de Ball, conegut com Tots Dansen en les set darreres edicions. Aquest projecte està pensat per a centres de secundària amb la finalitat d’introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu a l’alumnat. Per fer-ho es treballa amb coreografies dissenyades especialment per a l’ocasió, que són alhora una eina educativa del professorat.

Aquesta activitat inclou diverses sessions de formació per al professorat implicat; treball a l’aula amb el suport d’un formador, ballarí o coreògraf local, un assaig general amb el coreògraf professional a mig procés de creació i la funció final. El projecte és organitzat per la Xarxa Transversal, el Mercat de les Flors i els ajuntaments de Figueres, Roses i la Jonquera. A l’Alt Empordà és coordinat per Agitart i es representarà del 19 al 22 de maig a Figueres, i el 29 d’abril a Roses, en una doble funció coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li