Comencen a pavimentar la nova plaça de l’Escorxador

0
1798

L’actuació s’emmarca en un projecte de reurbanització que preveu convertir l’espai en un passeig que enllaci la plaça de Josep Tarradellas amb el centre de la ciutat


 

En el marc del Pla de rehabilitació del centre històric, l’Ajuntament de Figueres ha començat a pavimentar la nova plaça de l’Escorxador. L’actuació s’emmarca en un projecte de reurbanització que preveu convertir l’espai en un passeig que enllaci la plaça de Josep Tarradellas amb el centre de la ciutat. Per aconseguir-ho, se suprimiran les barreres arquitectòniques, es millorarà l’accessibilitat de les cruïlles i es renovaran tots els serveis. Els treballs, cofinançats a parts iguals entre l’Ajuntament i la Generalitat, costaran 334.233 euros.

Paral·lelament, també continuen avançant les obres que s’estan executant en altres punts neuràlgics de la ciutat. Les de la plaça Tarradellas, que es van haver de readjudicar perquè la primera concessionària va fer fallida, ja han encarat la recta final i, si no hi ha cap contratemps d’última hora, estaran acabades per Nadal. Al carrer de la Jonquera, el dissabte 25 (de novembre) els operaris hi van començar el procés de connexions amb els nous serveis que permetrà cobrir amb pedra els punts que faltaven entorn de les escomeses. Al carrer de la Barceloneta, abans de festes s’hi acabaran els treballs de millora en una part del paviment de pedra que ja permetran donar l’obra per acabada. I al carrer de Peralada també el dia 25 hi va començar el formigonat de l’últim tram per poder alliberar l’espai de tanques d’obra i començar els treballs de pavimentació amb pedra. Està previst que el gruix principal de l’obra estigui a punt el 31 de desembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li