Comencen a construir les voreres de l’Aeroclub-Biblos

0
608

El projecte, que costarà 127.023,73 euros (que es finançaran amb l’ajut de contribucions especials dels veïns), no només inclourà la pavimentació i construcció de les voreres, sinó també el soterrament de la línia de telecomunicacions i l’execució dels embornals necessaris per al correcte drenatge de la zona


L’Ajuntament de Castelló d’Empúries va començar la setmana passada les obres per construir voreres al sector Aeroclub-Biblos d’Empuriabrava. Fins ara aquesta zona no tenia voreres pavimentades i quan plovia quedava inundada, amb els perjudicis que això comportava als accessos dels habitatges.

Davant d’aquesta situació, es farà una intervenció en una àrea de 1.688,22 m2. El projecte, que costarà 127.023,73 euros (que es finançaran amb l’ajut de contribucions especials dels veïns), no només inclourà la pavimentació i construcció de les voreres, sinó també el soterrament de la línia de telecomunicacions i l’execució dels embornals necessaris per al correcte drenatge de la zona. A més, també s’executaran nous paviments de formigó en els accessos dels tres carrers secundaris perpendiculars (que donen accés al carrer posterior), i en la franja entre la vorera i la pròpia calçada, pensada com a zona d’aparcament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li