Comencen a construir la ciutat de vacances que reproduirà Cadaqués al sud de la Xina

0
817

Dos mesos després de la inauguració del Cadaqués Caribe (complex turístic de la República Dominicana), la companyia China Merchants Group Limited ha començat a construir una nova ciutat de vacances, inspirada també en el municipi altempordanès, a la badia de Xiamen. Més concretament l’anomenat Cadaqués Project s’està edificant a Zhangzhou, un municipi de la província sud-oriental de Fujian, que actualment està en fase de creixement econòmic.
El complex, que tindrà capacitat per acollir uns 15.000 visitants, estructurarà la construcció d’habitatges i hotels de luxe a l’entorn d’una església, i plasmarà elements arquitectònics típics dels pobles mediterranis com les parets blanques, els carrers estrets o els teulats vermells. A més, els promotors també volen establir vincles culturals i artístics amb el Cadaqués real a través de la figura de Salvador Dalí. Està previst que les obres durin uns set anys.
Els empresaris xinesos van escollir Cadaqués com a referència després de visitar diversos municipis del Mediterrani. Des de l’Ajuntament, s’han mostrat molt satisfets per “esdevenir un model urbanístic d’àmbit internacional”, i han estès la mà als promotors per col·laborar-hi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li