Comença la primera fase per rehabilitar la casa natal de Dalí

0
1292

Els treballs d’aquesta primera part, valorada en 1.167.880,05 euros, implicaran enderrocs de parets i envans en la majoria de pisos exceptuant el pis natal de l’artista


L’empresa Arcadi Pla SA ja ha començat les obres per rehabilitar la casa natal de Salvador Dalí de Figueres. Ja ha endegat la primera fase de l’actuació, que servirà per reforçar l’estructura de l’edifici, situat al carrer Narcís Monturiol de Figueres. Els treballs d’aquesta primera part, valorada en 1.167.880,05 euros, implicaran enderrocs de parets i envans en la majoria de pisos exceptuant el pis natal de Dalí. A més, està prevista la reconstrucció de la coberta i tancaments, actuacions al vestíbul de la planta baixa, a l’entresol i també a l’escala principal de l’immoble.

El proper mes d’abril es licitarà una subvenció de gairebé 1,4 milions d’euros del fons Feder per assignar la segona fase dels treballs. D’aquesta manera es preveu que l’inici de la segona fase coincideixi amb el final dels treballs iniciats recentment. Es calcula que el cost final de la rehabilitació de la casa natal del geni seria de 2.511.518 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li