Col·loquen càmeres de videovigilància per controlar el trànsit i la venda ambulant

0
1450

La mesura s’ha dut a terme a la zona del Pertús i la Jonquera


 

La Jonquera posa fil a l’agulla en la seguretat municipal i instal·la tres càmeres de videovigilància i dos lectors de matrícules al Pertús. Aquesta és una de les zones on hi ha més problemes relacionats amb el trànsit i la venda ambulant.

EL PRESSUPOST. La instal·lació de les tres càmeres i el lector de matrícules ha costat 36.000 euros. Aquests se sumen als 60.000 euros que es van destinar l’any passat per les quatre càmeres de seguretat de l’N-II. L’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, en declaracions a ACN, assegura que el pressupost d’enguany compta amb una partida de 55.000 euros per a quatre càmeres més que s’instal·laran als accessos principals del municipi i al centre històric. “Les càmeres ajuden a controlar el trànsit però també a combatre problemes a la via pública i de seguretat ciutadana”, destacava Martínez. Afegia que l’ús de les càmeres els ha permès resoldre alguns delictes i incidents. A més, serveix de font d’informació pels diferents cossos de seguretat i també pels jutjats.

EL COMERÇ. Aquesta mesura també ha estat molt ben rebuda pel sector comercial del municipi. El representant de la zona comercial dels Límits, Bruno Comas, explicava que “tot serveix però la gent està preocupada” en relació amb la venda ambulant i les falsificacions en botigues. Comas va demanar a les autoritats pertinents que els “escoltin, perquè aquesta gent vegi que hi ha algú que mana perquè això afecta moltes poblacions tant al Pertús com a la Jonquera”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li