ClĂ­nics de Butxaca per al confinament

0
1374

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana impulsa aquestes sessions en línia amb protagonistes de prestigi


Amb l’objectiu d’adaptar la formació continuada a la situació de confinament d’aquests dies, la Federació Catalana de Bàsquet, i més concretament el seu Comitè Tècnic, ha impulsat els anomenats Clínics de Butxaca, una iniciativa en la qual dues vegades per setmana, cada dimarts i cada dijous a les 19 h, es programa un clínic en línia de mitja hora que es pot seguir des de casa a través de l’Instagram Live del Comitè Tècnic (@fcbatecnic).

La iniciativa va començar el dimarts de la setmana passada, dia 31 de març, amb ponències telemàtiques de Pol Velázquez (dimarts, 31 de març), tècnic ajudant de la selecció catalana masculina de minibàsquet, i de Jaume Ponsarnau (dijous, 2 d’abril), actual entrenador del València Basket, que va fer una xerrada sobre «La selecció de tir». Aquesta setmana, d’altra banda, l’entrenadora ajudant de la selecció catalana cadet femenina, Montse Gallegos, oferirà avui una xerrada per donar «Idees per a integrar la preparació física dins de la pista en categories de formació», mentre que dijous Jordi Fernández, entrenador ajudant dels Denver Nuggets de l’NBA, parlarà sobre «El treball de millor individual amb jugadors NBA aplicat al nostre bàsquet».

Durant 15 o 20 minuts els ponents realitzen la xerrada, i després els assistents virtuals disposen d’uns 15 minuts per formular preguntes o demanar aclariments. Una vegada ha finalitzat el Clínic de Butxaca, el vídeo de la sessió es pot recuperar a través del canal de YouTube del Comitè Tècnic (Tècnic TV).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li