Claudio Grande: «No pactarem amb ningú si no tenim clar que podrem governar amb seguretat»

0
1960

Claudio Grande és el candidat a l’alcaldia de Llançà per Alternativa per Llançà


 

On s’ha malinvertit a Llançà?
Amb tot, han gastat diners i la veritat és que no s’ha vist cap resultat al municipi de Llançà.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
S’ha d’apostar per arreglar i ordenar el poble. Llançà està molt malament pel que fa a tot el que són voreres, infraestructures i carrers, i s’ha de començar per aquí.

Quin model turístic proposa?
La veritat és que parlen sempre del model turístic familiar però de familiar no sabem si ho és o no, ja que no es fan gaires activitats per aquest turisme. Per atraure’l cal fer esdeveniments per a aquesta clientela, no podem fer activitats per a un turisme que no tenim.

I quina aposta cal fer a l’entrada del municipi?
La rotonda sembla que, segons el senyor alcalde, ja no es farà. Nosaltres creiem que s’hauria de fer la rotonda i arreglar les entrades: la de l’estació, la de Portbou i la de Figueres. S’han d’arreglar i soc partidari totalment de fer la rotonda.

Què hi destinaria a l’espai de l’antiga residència?
Som partidaris de portar inversors i que facin un hotel en aquesta residència. És impossible que l’Ajuntament de Llançà mantingui aquesta residència amb els impostos de la ciutadania. Nosaltres proposem fer-hi algun negoci que aportés feina i diners a l’Ajuntament.

Amb qui pactaria per fer govern?
El que està clar és que no pactarem amb ningú si no tenim clar que podrem governar els quatre anys amb seguretat.

Destaqui’m dos dels projectes clau del seu programa electoral.
El que volem és arreglar Llançà des del principi i fer que sigui un poble atractiu. Les altres inversions ja aniran venint amb el temps. D’altra banda, proposem impulsar un turisme esportiu, ja que podem oferir-lo durant tot l’any, perquè tenim infraestructures i associacions, com ara un camp de tir, i s’ha d’aprofitar. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li