Claudia Pereira: «Aquest any ‘l’Empordà als aparadors’ ha anat per bé. Encara ha cridat més l’atenció»

0
669

És la propietària de les botigues Arizona i participant en la campanya “L’Empordà als aparadors” 


Claudia Pereira Fernandes va obrir la primera botiga d’Arizona Modas a la Jonquera el 3 d’abril de 2018. Inicialment va començar només amb roba per a dona, però de mica en mica va anar ampliant a accessoris, calçat i bijuteria en funció de la demanda. Avui en dia compta amb Arizona Casas a la Jonquera i una altra botiga a Figueres. A banda de tot això, també fa cursos de costura a Can Laporta.

En menys de quatre anys has ampliat i t’has expandit. A què creus que és degut aquest èxit?
Al tracte amb la gent i el boca-orella. Això és clau per a mi. Soc una persona que sempre intenta innovar. Cada setmana procuro tenir models nous. Els meus clients són del poble i passen cada setmana, necessiten coses noves. No compro quantitat, sinó varietat. Així, quan venen, troben alguna novetat i no s’avorreixen. Prioritzo que el client estigui satisfet amb alguna cosa de tendència de moda, unint qualitat i preu. A banda de tot això també faig arranjaments de roba.

Notes que oferir aquest servei de cosidora és un fet diferencial?
Sí, i tant. Moltíssim. Si s’ha de fer alguna reparació, algun baix, jo mateixa puc fer-ho. Moltes clientes que tinc han vingut pel boca-orella. S’han assabentat que jo feia una bona feina, han vingut a demanar-me algun arranjament i al final s’han endut alguna cosa de la botiga.

Quin producte destacaries d’Arizona Modas?
Ostres… Depèn de cada client, però molta gent torna pels pantalons texans que tinc. El fet de ser cosidora, d’entendre una mica de tela, de la composició del teixit, és un avantatge, tot això m’ajuda a oferir el producte que correspon a cada client. Tinc gent que arriba i no tenen clar què escollir, necessiten que els guiï. Veure que la gent em busca no només per ser una botiga on comprar moda, sinó per la meva opinió i el meu assessorament, em fa posar molt contenta.

Podríem dir que també acceptes peticions al detall?
I tant. A vegades m’arriba una persona que busca una cosa que no tinc, i també ho acabo portant. Per exemple, si em demanen un jersei que tingui coll de pic, un color concret i amb unes característiques específiques, el començo a buscar fins que el trobo. Accepto peticions al detall, es tracta de fer que els clients estiguin contents.

Com participa en la campanya de «l’Empordà als aparadors»?
Amb l’aparador de les dues botigues, tant la de la Jonquera com la de Figueres. L’any passat jo ja hi vaig participar i molta gent em demanava pels productes que tenia exposats. Aquest any tenim un cistell farcit d’embotits ben posats, i fa molt bona pinta. Fa uns dies van venir a fer una demostració amb degustació de productes. Va ser un èxit. Ha estat molt bé tant per a ells com per a mi. És una iniciativa molt positiva. Aquest any ha anat per bé. Encara ha cridat més l’atenció.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li