Ciutadans vol fer un front comú polític per acabar amb els talls de llum

0
1381

Des de dijous els talls han augmentat, fet que va generar la piulada del vicealcalde carregant contra Endesa


El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres ha iniciat una campanya de recollida de firmes al barri del Culubret per reclamar solucions als talls de llum. Han recollit més de 200 signatures, segons explicava dijous el portaveu provincial de Ciutadans, Jean Castel (Cs).

Castel es va desplaçar fins al barri juntament amb el portaveu municipal i diputat, Héctor Amelló, per observar de primera mà la problemàtica amb la interrupció del subministrament elèctric. Castel va declarar que «no es pot consentir que des de les diferents administracions es permeti aquesta situació, portem anys reclamant solucions pels veïns.»

En el pròxim ple, Cs presentarà una declaració institucional «per aconseguir fer un front comú entre totes les forces polítiques amb un objectiu clar: treballar des de la unitat per trobar les solucions oportunes i posar fi d’una vegada per totes a aquesta situació». Cs també reclama l’elaboració d’un pla integral per al barri que se centri en solucionar les qüestions de seguretat, serveis socials, urbanisme, salut i neteja.

Amb el que va d’any ja se superen de llarg els 250 talls de llum a la zona per culpa del frau elèctric i el cultiu de droga. A tot això s’hi suma la jornada de dijous passat, quan en un sol dia va haver almenys cinc interrupcions del subministrament elèctric i les queixes dels veïns perquè les incidències no se solucionaven. El vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, tornava a piular etiquetant Endesa i instava els ciutadans a repiular. El missatge deia: «@Endesa avui a #Figueres al Culubret, més del mateix, sense llum, sense menjar calent, sense calefacció, sense jocs pels nens, sense electrodomèstics, sense teleassistència i vostès més del mateix: SENSE VERGONYA.»

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li