Cistella inclou la robòtica a la programació escolar

0
1359

La proposta que ha tingut més èxit entre els estudiants ha sigut la introducció de la robòtica en el programa escolar, com a projecte del tercer trimestre


Amb l’objectiu de captar nous alumnes (actualment en tenen 13 de totes les edats), el curs 2018-2019 l’AMPA de l’escola de Cistella ha engegat un projecte per dinamitzar el centre a través de propostes extraescolars o complementàries. En aquest sentit, les famílies poden disposar d’acollida matinal gratuïta (subvencionada per l’Ajuntament), activitats extraescolars a baix preu o tallers de gestió emocional gratuïts. I la proposta que ha tingut més èxit entre els estudiants ha sigut la introducció de la robòtica en el programa escolar, com a projecte del tercer trimestre. En total, el centre de robòtica educativa Edukbits hi ha impartit set sessions.

Aquestes iniciatives s’emmarquen en la voluntat de l’AMPA de mantenir l’escola oberta tot i el baix nombre d’alumnes. Actualment el centre disposa de dues mestres i forma part de la ZER Empordà amb les escoles de Garrigàs, Pont de Molins i Vilanant. Amb elles hi fa activitats conjuntes i hi comparteix els mestres itinerants que imparteixen les matèries d’anglès, música, educació física i educació especial.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li