Cistella acull dissabte la Festa de la Verema de la DO Empordà

0
1642

Els actes s’allargaran fins diumenge i tancaran amb una arrossada i una taula rodona sobre ‘Projectes singulars a l’Empordà’


 

Cistella serà l’escenari de la Festa de la Verema el 25 d’agost. Els actes començaran a la tarda, al celler Mas Vida (16 h), on es colliran els raïms per a la premsa. Més tard, arribarà el raïm a la plaça Major del poble (18.30 h) i tindrà lloc el pregó, a càrrec de la veïna i guia d’activitats de lleure Pat Bros. Seguidament, se celebrarà la premsada del nou most amb la Venerable Confraria de la Bota de Sant Ferriol i la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà, i amb els parlaments del president del Consell de la DO Empordà, Xavier Albertí, i de l’alcalde de Cistella, Enric Gironella. Acabarà d’arrodonir la vetllada un tast de vins i un concert de swing, del conjunt Smoothify. I, l’endemà, els actes segueixen.

‘TIBERI ENTRE VINYES’. Diumenge, 26 d’agost, tindrà lloc el «Tiberi entre vinyes», que inclou una visita al celler Mas Vida i una arrossada popular, per un preu de 30 euros pels adults i 10 pels infants. Havent dinat hi haurà una taula rodona titulada «Projectes singulars a l’Empordà», que començarà amb el periodista i estudiós Manel Alaió, sobre la viticultura a les garrotxes de l’Empordà. La tècnica de la DO Empordà, Alícia Juher, serà la moderadora.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li