Cinema sota les estrelles

0
1703

Roses segueix apostant pel cinema a la 8a edició de Cine Ciutadella amb sis pel·lícules de qualitat i varietat de gènere


Aquest estiu, la Ciutadella de Roses es tornarà a convertir en la sala de cinema amb més localitats de la comarca. Cine Ciutadella arriba a la 8a edició i enguany hi haurà sis projeccions de diferents gèneres en anglès i subtitulades en castellà.Les sessions seran sempre els dijous, a les 22h, quan sigui completament fosc, encara que el recinte obrirà les portes a les 21.30h per què el públic pugui fer una passejada per l’espai històric o fer un pícnic abans de començar la pel·lícula.

La codirectora de l’Associació Cultural MODIband, entitat organitzadora de la mostra, Mireia Manén, va explicar que enguany s’aspira a superar els 800 espectadors de l’any passat i arribar als 1.000 assistents. Manén va manifestar que la mostra de cinema continua apostant per una programació variada i de qualitat amb títol de qualitat cinematrogràfica.

El preu de l’entrada és de 5 euros els adults i 3 la mainada. I el lloguer de gandula és de 2 euros, d’altra banda les estores són gratuïtes i es repartiran a l’entrada de la Ciutadella. Hi haurà descomptes amb el Carnet Jove i Tr3sC.

Cine

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li