Cesk Freixas obre el Portalblau d’hivern

0
1155

Arranjat pel seu inseparable guitarrista, Víctor Nin, i produït per Roger Rodés (Medusa Estudio), el cantautor ens explica que hi ha una altra manera de viure i gaudir, un paradigma vital molt més reposat, sense carreres ni competicions


 

El cantautor Cesk Freixas obrirà la programació del Portalblau d’hivern, de l’Escala, el dissabte 26 de gener amb la presentació del seu nou, i setè, disc: Festa major. Arranjat pel seu inseparable guitarrista, Víctor Nin, i produït per Roger Rodés (Medusa Estudio), el cantautor ens explica que hi ha una altra manera de viure i gaudir, un paradigma vital molt més reposat, sense carreres ni competicions. Enguany, el músic de cançó de protesta celebra els seus quinze anys dalt dels escenaris.

COMMEMORACIÓ BOMBARDEJOS. L’actuació inaugural del Portalblau d’hivern forma part dels actes commemoratius dels bombardejos que va patir l’Escala durant la Guerra Civil, que inclouen la presentació de la restauració del Cementiri mariner i de l’escultura-memorial dedicada a les víctimes. El dia abans de l’actuació del cantautor, el 25 de gener, s’inaugura el llibre i l’exposició de fotografies El cementiri mariner a l’Alfolí de la Sal (19 h).

PRIMERA EDICIÓ D’HIVERN. El festival Portalblau de l’Escala, que se celebra els mesos de juliol i agost,programa per primer cop un cicle d’actuacions de gener a març per reforçar la programació cultural hivernal del municipi empordanès.

NEDDERMANN I EL GRUP MONSTE. A banda de l’actuació de Cesk Freixas també s’ha programat el concert de la cantant Judit Neddermann, que actuarà per primer cop al festival presentant el seu àlbum Nua, el 16 de febrer. Completa el cartell el concert del grup Monstre, que es maridarà amb vins del celler Vinyes dels Aspres i les elaboracions de Formatges Montbrú proposats per l’empresa La Gastronòmica. Serà el 30 de març.

Totes les actuacions tenen lloc a l’Alfolí de la Sal, a partir de les 21.30 h. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del festival: www.portalblau.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li