Cervesa i cirera, un binomi possible

0
615

La productora Limbik Co. crea una cervesa artesana de la mà de les cireres de l’Olivet de Mas Ferran de Terrades


Ara fa un parell d’anys l’empordanĂšs Xavi Pujol es va tirar a la piscina de l’emprenedoria amb el projecte Limbik Co., una petita productora de cervesa artesana que ben arrelada al territori, d’on n’extreu l’essĂšncia i la imatge, ha anat creixent fins avui dia. Tant Ă©s aixĂ­ que actualment la marca ja compta amb vuit referĂšncies diferents, l’Ășltima de les quals l’EmpordĂ  Weisse, elaborada amb un procĂ©s de fermentaciĂł mixta i amb cireres de Terrades, concretament 160 quilos de cireres de l’Olivet de Mas Ferran. D’aquesta manera, el projecte de Limbik Co. mantĂ© la seva filosofia d’«establir sinergies entre els productors del territori»., tal com assenyala Pujol. De fet, el vincle del nou producte amb les contrades tambĂ© s’exhibeix des d’un punt de vista estĂštic, tenint en compte que la imatge de l’etiqueta l’ha realitzat una altra creadora local, l’Alba Falgarona, coneguda artĂ­sticament com la WĂ€wĂ€.

Segons detalla Pujol, ja fa un any que estĂ  treballant en aquest projecte, «en petits formats», per tal d’arribar a mitjans d’aquest 2021 amb l’elaboraciĂł precisa.

La producciĂł de l’EmpordĂ  Weisse Ă©s de 1.000 litres, i la cervesa es presentarĂ  en societat a mitjans d’aquest mes de juny a l’Olivet de Mas Ferran.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li