Cervera agafa les regnes de l’AMI amb la idea d’eixamplar-la

0
1107

En el seu discurs, el selvatà va dir que la seva candidatura «vol mantenir viva l’essència fundacional de l’AMI», que des del primer dia «ha passat perquè l’AMI fos la casa de tots i fes virtut de la transversalitat política i territorial»


 

L’alcalde del Port de la Selva, Josep M. Cervera, dijous va ser investit nou president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). De fet, com ja va avançar HORA NOVA, Cervera encapçalava l’única candidatura que es va presentar, i el plenari de l’Assemblea General _que es va fer a l’Ateneu de Tàrrega_ el va ratificar.

En el seu discurs, el selvatà va dir que la seva candidatura «vol mantenir viva l’essència fundacional de l’AMI», que des del primer dia «ha passat perquè l’AMI fos la casa de tots i fes virtut de la transversalitat política i territorial». Entre els objectius que s’ha marcat pel nou mandat hi ha el de créixer políticament i territorialment «per eixamplar i desenvolupar el nostre projecte cap a altres formacions i sensibilitats polítiques». En aquest sentit, Cervera va apel·lar a la proximitat, el diàleg, el treball discret, la constància i l’esforç «tan propis dels alcaldes i les alcaldesses» perquè siguin els valors que també vertebrin la República Catalana, i més tenint en compte «l’actitud de fermesa envejable» que han mantingut tot i «l’huracà d’embats judicials, polítics i mediàtics».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li