Ceres Roura rep un guardó per a la seva innovació exportadora

0
1793

El jurat en va valorar el projecte empresarial, així com la trajectòria i l’experiència exportadora, uns elements que l’han dut a fer el pas a la implantació exterior amb l’obertura d’una sucursal i d’un magatzem l’any passat als Estats Units


L’empresa figuerenca Ceres Roura, nascuda el 2012 i pionera a la península Ibèrica en la fabricació i el disseny d’espelmes, va ser un dels negocis guardonats durant la celebració de la 24a edició dels Premis a l’Exportació que es van dur a terme la setmana passada a la seu de la Cambra de Comerç de Girona. En concret, l’empresa local va rebre el Guardó Especial a la Innovació, un reconeixement que vol destacar l’especial esforç en innovació que realitzen les empreses exportadores gironines. De Ceres Roura, el jurat en va valorar el projecte empresarial, així com la trajectòria i l’experiència exportadora, uns elements que l’han dut a fer el pas a la implantació exterior amb l’obertura d’una sucursal i d’un magatzem l’any passat als Estats Units.

VÍCTOR GRíFOLS, CONVIDAT. El convidat d’honor de l’acte va ser l’empresari Víctor Grífols, actual president no executiu de la multinacional Grífols. Recentment, el grup ha reobert les centenàries Aigües de Vilajuïga, per la qual cosa mantenen un vincle amb el comerç gironí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li