Centenars de persones escalfen motors al tradicional Mercat de Nadal de l’Escala

0
1421

Paral·lelament, l’Ajuntament i diverses entitats del municipi han organitzat una sèrie d’activitats per escalfar motors de cara al Nadal


 

Centenars de persones han passat aquest pont pel Mercat de Nadal de l’Escala, que entre dijous i dissabte va portar una vintena de parades al carrer Maranges i a la placeta de Pekín. Paral·lelament, l’Ajuntament i diverses entitats del municipi han organitzat una sèrie d’activitats per escalfar motors de cara al Nadal.

Dijous i divendres, per exemple, es van fer diversos tallers de scrap per ensenyar a fer boles i banderoles de Nadal; dijous el CER (Centre Esportiu i Recreatiu) va organitzar el primer dia de quina; divendres el Cor Indika va protagonitzar una cantada de nadales a la plaça de l’Avi Xaxu, i dissabte es va fer una passejada des del port fins a la cala Ferriol amb tornada en vaixell. A més, el mateix dissabte també es va fer el Concert de Nadal dels Clàssics l’Escala-Empúries, el concurs de dibuix i pintura del CER o la cantada de nadales al Camp dels Pilans.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li