Catorze estrelles Michelin cuinen la Costa Brava

0
845

Setanta reconeguts cuiners, entre els quals destaquen Joan Roca (restaurant El Celler de Can Roca), Marc Gascons (restaurant Els Tinars), Paco Pérez (restaurant Miramar), Lluís Feliu (restaurant l’Aliança) o Pere Arpa (restaurant Ca l’Arpa), entre altres, van participar en una sessió fotogràfica per reconèixer l’excel·lència gastronòmica de la Costa Brava.
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar aquest acte al Cap Roig de Calonge, per tal de promoure el Menú del Centenari i posar així en evidència dos dels valors més arrelats que té aquest territori: la gastronomia i el paisatge. Amb catorze estrelles Michelin i amb alguns dels millors restaurants del món, la Costa Brava és un referent gastronòmic a escala mundial. En aquesta celebració del Centenari de la Costa Brava, la gastronomia hi té un paper destacat amb la creació de la carta culinària pròpia i la incorporació del Menú del Centenari.
Durant la sessió fotogràfica també es va produir un curtmetratge que es distribuirà per Internet per sumar-se a la commemoració del 100 anys de la Costa Brava i felicitar l’excel·lència gastronòmica gironina.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li