Castelló inaugura el curs basquetbolístic

0
1859

Aquest cap de setmana la localitat acull la sisena edició del Torneig Tramuntana, l’avantsala de l’inici lliguer


 

Com cada any, el Torneig Tramuntana esdevindrà l’avantsala de la temporada lliguera per als equips de la comarca. Enguany, l’esdeveniment celebra la sisena edició a Castelló d’Empúries, localitat que s’omplirà d’ambient basquetbolístic aquest cap de setmana –21 i 22 de setembre– per primer cop des que es va impulsar aquesta iniciativa. «És la primera vegada que el torneig es farà a Castelló, ens ho agafem amb molta il·lusió i amb ganes que surti tot bé», explica el figuerenc Carles Bermúdez, coordinador del Bàsquet Castelló.

Segons el tècnic, l’estat de salut del Torneig Tramuntana fa augurar una trajectòria futura molt més enllà de la mitja de dotzena de parades actuals: «Es tracta d’una activitat plenament consolidada i entre tots tenim moltes ganes que el torneig tiri endavant. Si no es canvia res, va per llarg».

ELS EQUIPS. Enguany, la composició d’equips tindrà dues baixes sensibles, el CB Adepaf Figueres i el CB l’Escala, que finalment no podran aportar cap equip per disputar la competició amistosa, tot i que com sempre han col·laborat en l’organització de l’esdeveniment. Malgrat aquestes dues absències, el territori alt-empordanès estarà molt ben representat en les tres categories que hi haurà: el quadre femení comptarà amb el Bàsquet Vilafant, el CB Escolàpies, el CB Roses i el CB Vilablareix, el club convidat d’aquesta edició; al quadre dels sèniors masculins hi haurà el Bàsquet Vilafant, el CB Grifeu-Llançà, el CB Escolàpies i el Bàsquet Castelló, mentre que el quadre dels sèniors B estarà compost per l’equip sots-25 del CB Escolàpies, el sots-21 del Bàsquet Vilafant i el sots-21 del CB Roses.

AVANTSALA LLIGUERA. Sens dubte, el Torneig Tramuntana serà una bona prova per equilibrar les forces dels equips abans de l’inici de lliga, que tindrà lloc a finals de mes. Enguany, l’Alt Empordà comptarà amb un total de sis equips sèniors masculins i quatre de femenins: en nois, hi haurà el Vilafant, l’Adepaf i el Grifeu-Llançà, a Tercera Catalana, i l’Escala, el Castelló i l’Escolàpies a Tercera Territorial; en noies, el Vilafant jugarà a Segona Catalana; el Roses i l’Escala, a Tercera, i l’Escolàpies ha d’acabar de concretar si farà un sènior (a Tercera) o un sots-25. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li