Castelló i Roses reclamen a Endesa la condonació del deute

0
1255

Després que la companyia elèctrica enviés una carta als ajuntaments amenaçant de tallar el subministrament a diversos usuaris si no se’ls abonaven les factures pendents, les corporacions es van unir per fer un front comú


 

Els ajuntaments de Castelló d’Empúries i de Roses es van reunir dijous a Terrassa amb una cinquantena de consistoris més per donar una resposta conjunta a l’amenaça d’Endesa de tallar la llum a les famílies més vulnerables. Després que la companyia elèctrica enviés una carta als ajuntaments amenaçant de tallar el subministrament a diversos usuaris si no se’ls abonaven les factures pendents, les corporacions es van unir per fer un front comú. El lema: «No tolerem l’amenaça de privar d’un dret bàsic a les persones més vulnerables d’aquest país».

Els màxims responsables municipals no reconeixen el deute que els reclama Endesa; creuen que cap Administració l’ha d’assumir. I alerten que l’amenaça de la companyia és il·legal d’acord amb els fonaments de la Llei 24/2015. Per això, els ajuntaments adverteixen que si tallen el llum als seus veïns sense haver-se assegut prèviament a negociar un conveni, emprendran accions jurídiques contra la companyia. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li