Castelló d’Empúries presenta el Cicle de Teatre Empori

0
1514

El municipi s’ha adherit a la Campanya de Teatre Amateur per fer la programació que aposta per grups de teatre locals


Aquest dijous al matí es va presentar, en un acte celebrat a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el Cicle de Teatre Empori. Un programa que vol oferir a l’espectador l’oportunitat de gaudir periòdicament de muntatges teatrals produïts per les companyies municipals però també de produccions d’altres indrets. La proposta vol promocionar els espectacles dels artistes i creadors del municipi i els voltants, per això gran part de les representacions seran amb taquilla inversa.

El Cicle de Teatre Empori consta de set obres i una jornada de microteatre que ja va arrencar el divendres passat amb l’estrena de l’obra Ara no, amor meu, representada pel grup de teatre Esplais de Castelló d’Empúries, a la Sala Municipal.

Aquesta proposta teatral es representarà de nou al mateix espai aquest dissabte 14 de març a les 21.30 h, i el diumenge 15 a les 18 h. El cicle culminarà el 12 de desembre amb l’obra Mentiders, a càrrec de la companyia Guspira Teatre. La programació completa es pot consultar a la pàgina web del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li