Castelló d’Empúries prepara la tercera edició del Vermut de Rams

0
653

Enguany hi participaran els establiments: Vedella dels Aiguamolls, Bar el Tronco, Bar Aires Nuevos, Crismiou Foodtruck i Pastisseria Surroca, que oferiran una tapa i una consumició a un preu de 3 euros


El proper diumenge 10 d’abril, de 10 a 14 hores, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava portarà a terme la tercera edició del Vermut de Rams a la plaça Joan Alsina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Enguany hi participaran els establiments: Vedella dels Aiguamolls, Bar el Tronco, Bar Aires Nuevos, Crismiou Foodtruck i Pastisseria Surroca, que oferiran una tapa i una consumició a un preu de 3€.

A partir de les 11, el grup de Rock Blue Duck posarà l’acompanyament musical al vermut. Està previst que a les 12 es faci una pausa de l’actuació perquè els assistents puguin gaudir també de la Benedicció de Rams, que tindrà lloc a aquesta hora a la plaça de la Basílica i que organitza l’Associació Via Crucis de Castelló d’Empúries. Per altra banda, durant tot el matí, els més petits podran gaudir d’un espai de jocs gratuïts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li