Castelló d’Empúries entrega els EPIs a empreses i autònoms

0
951

El consistori, tal com informa, ha subministrat 9.620 mascaretes, 1.046 pantalles facials i 475 hidrogels, amb un cost total de 10.000 euros


L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha acabat el repartiment d’EPIs a empreses i autònoms del municipi per prevenir el risc de contagi per la Covid-19.

EL COST TOTAL. El consistori, tal com informa, ha subministrat 9.620 mascaretes, 1.046 pantalles facials i 475 hidrogels, amb un cost total de 10.000 euros. La setmana passada des de l’Ajuntament es van acabar de repartir tots els equips de protecció individual (EPIs) prèviament sol·licitats per empreses i autònoms del municipi per prevenir el risc de contagi per la Covid-19 als seus centres de treball, tal com ho van sol·licitar des del sector. Els lots, que s’han subministrat en funció del nombre de treballadors de cada empresa, consten de gel hidroalcohòlic, mascaretes quirúrgiques i pantalles de protecció.

332 LOTS. S’han sol·licitat un total de 332 lots, dels quals se n’han entregat 294 i n’han quedat 38 pendents de recollir als magatzems de l’Ajuntament.

El retorn a l’activitat laboral després del confinament va obligar empreses i autònoms a adoptar les mesures preventives i organitzatives necessàries per prevenir el risc de contagi del coronavirus als centres de treball i el consistori va col·laborar amb les empreses locals amb l’entrega d’aquest material. Una de les mesures preventives va ser l’ús obligat de posar a disposició dels treballadors els EPIs necessaris per garantir-ne la seguretat i la salut.

TAULES DE TREBALL. Tal com apunten des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el subministrament d’aquest material és un dels compromisos que l’Ajuntament va adquirir en les taules de treball que el teixit empresarial del municipi i el consistori van iniciar a principis del mes de maig per fer front a la reactivació del sector turístic i comercial.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li