Castelló aprova definitivament la comissió del nomenclàtor

0
1224

Serà una comissió presidida per l’alcalde i integrada per regidors, representants dels grups polítics municipals, tècnics i un mínim de sis persones alienes a la corporació


 

L’últim ple ordinari de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries va aprovar definitivament la creació de la comissió del nomenclàtor i del procediment per a l’assignació de denominacions de vies, espais i equipaments públics del municipi. Serà una comissió presidida per l’alcalde i integrada per regidors, representants dels grups polítics municipals, tècnics i un mínim de sis persones alienes a la corporació (que seran nomenades per la Junta de Govern Local). Quan es posi en funcionament, la comissió posarà nom a carrers i zones que encara no en tenen, esmenarà deficiències detectades i complirà el mandat del ple de canviar els noms de carrers relacionats amb la monarquia borbònica.

Per la seva banda, Roses també crearà properament la seva comissió. El ple de la setmana passada va aprovar una moció en què ERC ho demanava. Segons va explicar l’alcaldessa, Montse Mindan, el pròxim pas serà crear un reglament que regeixi l’òrgan.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li