Carles PĂ ramo: ‘Em jubilo jubilosament’

0
1334

L’històric exalcalde deixa el govern i l’acta de regidor de Roses en el darrer Ple municipal


 

Nova etapa personal de Carles Pàramo, que la setmana passada es va acomiadar definitivament de la política en el Ple ordinari de Roses. L’exalcalde i fins ara tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de Roses es dedicarà a ser ciutadà, a gaudir de les seves aficions amb més intensitat i, especialment, a la família, a la qual, segons va llegir en la carta de comiat, “els vull donar tot el que fins ara els he escatimat i que tant es mereixen pel suport que tan generosament m’han donat”. El polític, de 68 anys, va destacar: “Com m’agrada dir, em jubilo jubilosament!”.

Carles Pàramo va fer un repàs a la seva trajectòria de 30 anys a la política, que també el va portar a ser president de la Diputació i diputat al Congrés. De l’àmbit local, es va referir als diferents mandats a Roses, el primer, del 1993 al 1995 pel pacte de govern de CDC amb el PP de Pere Sanés. Posteriorment van arribar altres etapes que va voler recordar, com la de la majoria absoluta del 1999 “després de superar la campanya més infame i descarnada que mai s’ha vist contra un alcalde”. Una altra alegria després de “disgustos” va ser la recuperació de l’alcaldia el 2011. Pàramo també va recordar la incorporació el 1995 en el seu equip de l’actual alcaldessa, Montse Mindan, de la qual va dir que agraeix “haver-me fet quedar tan bé com a visionari”. També va parlar d’obres cabdals com les rotondes de la carretera de Roses, el cobriment de la riera Ginjolers, el port esportiu, la piscina, el passeig de Santa Margarida i altres accions. Sobre el tram pendent del front de mar, Pàramo va dir que “el temps s’ha acabat i això no és una espina meva, en tot cas, és un repte per als que queden”. Finalment, va cloure el discurs amb versos de Salvador Espriu de La pell de brau, on es fa veure l’essència de la política entesa com a vocació de servei.

Familiars, rosincs i alcaldes com el de Llers, Carles Fortiana; el del Port de la Selva, Josep M. Cervera, o el de Llançà i president de la Diputació, Pere Vila, van assistir al darrer Ple de Pàramo. Els companys i regidors van tenir també paraules per al primer tinent d’alcalde sortint, la majoria de bons desitjos. El número 6 de la llista de CiU, Josep M. Mas Blanch, substituirà Carles Pàramo a l’Ajuntament. D’altra banda, Sílvia Ripoll tornarà al consistori, però com a càrrec de confiança.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li