Carbó, oficialment president de Comerç Figueres Associació

0
1412

El full de ruta del nou equip preveu augmentar el nombre d’associats amb noves tarifes, promocions i avantatges


 

La Junta de Comerç Figueres Associació del passat 17 d’abril va nomenar Frederic Carbó (Dynamic, Txots i Lizarran) com a nou president de l’entitat. HORA NOVA ja va fer ressò del càrrec de Carbó en una entrevista el passat 31 de març. Tot i això, ara ja és oficial i el nou president ha agafat el relleu de Jordi Anguera, que ha estat al capdavant de l’associació els últims quatre anys.

A l’assemblea general de l’entitat, la candidatura de Carbó i el seu equip era l’única que es presentava i, per tant, no es va fer votació i es va procedir a la formalització. Dins la nova junta la secretària és Marta Genís (Farmàcia Genís), el Tresorer és David Garcia (Finques Lasauca) i el vicepresident, Toni Moreno (Big Bang).

El full de ruta del nou equip preveu augmentar el nombre d’associats amb noves tarifes, promocions i avantatges. També es vol promoure la millora de l’eficiència comercial dels carrers per a vianants: carrers tunejats i amb activitats al llarg del cap de setmana, i fomentar els aparcaments dissuasoris. Una altra acció que es vol fomentar és l’obertura dels comerços en horari turístic.

Al marge d’això, un cop superada la crisi de la Covid-19, «la recuperació serà una qüestió prioritària», segons la nova junta. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li