Campanya conjunta de la FSE i Fisersa

0
705

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre


La Fundació Salut Empordà (FSE) i Fisersa, l’empresa plurimunicipal de serveis que gestiona el transport urbà a Figueres, impulsen per segon any una campanya conjunta de sensibilització amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre.

És el quart any que la FSE realitza algun tipus de campanya de responsabilitat social corporativa per fomentar els desplaçaments sostenibles i una vida activa entre els usuaris dels seus centres i els professionals.

Amb el lema «Combina i mou-te, fes salut», la campanya de la FSE i Fisersa incideix en diferents missatges per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables entre la població, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en patinet o en transport públic. La campanya serà present en marquesines i vehicles de la flota d’autobusos de Fisersa. A més, en aquesta ocasió també s’ha creat una exposició formada per dos daus de dos metres d’alçada, amb l’objectiu d’arribar al màxim de població. Durant dues setmanes, la mostra serà a Consultes Externes de l’Hospital de Figueres i després es traslladarà al vestíbul de la seu de Fisersa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li