Calçats Roig rep el Premi Nacional d’Establiments Comercials Centenaris

0
938

La distinció l’atorga anualment el Departament d’Empresa i Treball a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), en la categoria de 150 anys o més d’història


Calçats i Espardenyes Roig de Figueres va rebre la setmana passada el Premi Nacional d’Establiments Comercials Centenaris, una distinció que atorga anualment el Departament d’Empresa i Treball a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), en la categoria de 150 anys o més d’història.

L’objectiu d’aquests premis honorífics és distingir els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat, adaptant-se al seu torn als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Enguany, els guardons han celebrat la 21a edició, corresponent al 2020, conjuntament amb la 20a edició, de 2019, que no es va poder convocar per la pandèmia. En total, s’han atorgat 33 distincions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li