Calçats Roig rep el Premi Nacional d’Establiments Comercials Centenaris

0
827

La distinciĂł l’atorga anualment el Departament d’Empresa i Treball a travĂ©s del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), en la categoria de 150 anys o mĂ©s d’histĂČria


Calçats i Espardenyes Roig de Figueres va rebre la setmana passada el Premi Nacional d’Establiments Comercials Centenaris, una distinciĂł que atorga anualment el Departament d’Empresa i Treball a travĂ©s del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), en la categoria de 150 anys o mĂ©s d’histĂČria.

L’objectiu d’aquests premis honorĂ­fics Ă©s distingir els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de mĂ©s de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat, adaptant-se al seu torn als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectĂČria professional.

Enguany, els guardons han celebrat la 21a edició, corresponent al 2020, conjuntament amb la 20a edició, de 2019, que no es va poder convocar per la pandùmia. En total, s’han atorgat 33 distincions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li