Cala Jóncols disposa de cadira amfíbia

0
688

Es va presentar dijous passat donant forma així a una iniciativa impulsada per l’hotel Cala Jóncols amb col·laboració amb l’Ajuntament de Roses


Prova pilot a Cala Jóncols perquè les persones amb mobilitat reduïda es puguin banyar a les cales del Parc Natural del Cap de Creus. Dijous passat es va presentar en aquest espai rosinc una cadira amfíbia, una iniciativa impulsada per l’hotel Cala Jóncols amb col·laboració amb l’Ajuntament de Roses. La cadira estarà a disposició, de forma gratuïta, de totes les persones que la necessitin, i no només dels clients de l’establiment. A més, l’Ajuntament de Roses ha instal·lat una passera de fusta que es mantindrà durant tot el període estival i fins l’octubre. La intenció és anar millorant i ampliant el servei en funció de l’evolució de la prova pilot. Jóncols es converteix, d’aquesta manera, en la primera cala urbanitzada del Parc Natural del Cap de Creus que disposa d’un servei de bany adaptat amb cadira amfíbia.

El centre de submarinisme de Cala Jóncols atén nombrosos clients amb discapacitats físiques i té monitors preparats per dur a terme aquest servei. A més, les embarcacions són les úniques de Roses que estan adaptades amb ascensor hidràulic però fins ara «el problema era com accedir a la platja» declarava Michael Gómez, director tècnic del centre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li