Cadaqués té tres dedicacions parcials en el govern municipal

0
1815

L’alcaldessa, Pia Seriñana, exercirà el càrrec i les competències en un percentatge del 85% d’una jornada laboral


Cadaqués va aprovar el cartipàs municipal en el ple extraordinari de la setmana passada. Amb el suport del regidor d’ERC i exalcalde, Pep Lloret, l’alcaldessa, Pia Seriñana, va poder donar llum verda a les dedicacions i les retribucions del nou consistori. Per tant, 5 vots a favor: Fem Cadaqués (4) i ERC (1). Junts per Cadaqués (3) va votar en contra i Assemblea de Cadaqués (1) i Independents per Cadaqués (1) es van abstenir.

L’alcaldessa tindrà una dedicació parcial del 85% i serà regidora de Governació i Esports. La primera tinenta d’alcaldia també serà regidora d’Hisenda, Turisme, Fires i Mercats, Festes i Joventut. La seva dedicació serà del 55%. El segon tinent d’alcaldia tindrà les competències d’Urbanisme, Obres i Serveis i Medi Ambient. La seva dedicació a l’Ajuntament serà del 60%.

Laura Blay, tercera tinent d’alcalde, serà regidora de Benestar Social, Sanitat, Cultura, Participació Ciutadana i Ensenyament. No té dedicació i cobrarà per assistències als plens, les comissions, la junta de portaveus i la junta de govern local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li