Cadaqués redueix algunes taxes

0
1036

Es pagarà menys per la recollida d’escombraries i s’elimina la quota de tinença d’animals de companyia


El ple de Cadaqués del passat 28 d’octubre va aprovar inicialment les ordenances fiscals per al 2021. Es modifica la taxa per recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans. S’estructura separant residus domiciliaris de comercials i s’aplica una reducció de la taxa del 20% i del 70%, en el cas de pubs i cafès teatre. Un altre canvi va ser l’aprovació del rebut anual amb pagament fraccionat en dos venciments.

Pel que fa a l‚Äôordenan√ßa reguladora de la taxa per tinen√ßa d‚Äôanimals dom√®stics, aquesta s‚Äôelimina. Se suprimeix la quota de 21,21 euros per any. Altres modificacions fan refer√®ncia a la taxa d‚Äôocupaci√≥ de via p√ļblica. Es fa una bonificaci√≥ del 50% en entrada de vehicle i reserva d‚Äôespai per a persones amb un grau de minusvalidesa. Les autoritzacions d‚Äôocupaci√≥ de via p√ļblica amb taules i cadires s‚Äôhauran de sol¬∑licitar anualment a l‚ÄôAjuntament tant per a les noves sol¬∑licituds com per a les renovacions. S‚Äôhan modificat les quotes del mercat peri√≤dic dels dilluns, dels rodatges d‚Äôespots publicitaris, pel¬∑l√≠cules audiovisuals i fotografies, la publicitat al pavell√≥ i la que de l‚Äôemissora municipal R√†dio Cap de Creus. El ple tamb√© va aprovar modificar les quotes de l‚Äôaparcament Portlligat, amb els vots a favor de Fem, Junts, IC-CP; l‚Äôabstenci√≥ d‚ÄôERC, i el vot en contra d‚ÄôAxC Amunt.

El ple va aprovar per unanimitat el Protocol d’assetjament psicològic (laboral), sexual o per raó de sexe i/o violència física. L’objectiu és prevenir i evitar aquest tipus d’actituds.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li