Cadaqués redueix algunes taxes

0
917

Es pagarà menys per la recollida d’escombraries i s’elimina la quota de tinença d’animals de companyia


El ple de Cadaqués del passat 28 d’octubre va aprovar inicialment les ordenances fiscals per al 2021. Es modifica la taxa per recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans. S’estructura separant residus domiciliaris de comercials i s’aplica una reducció de la taxa del 20% i del 70%, en el cas de pubs i cafès teatre. Un altre canvi va ser l’aprovació del rebut anual amb pagament fraccionat en dos venciments.

Pel que fa a l’ordenança reguladora de la taxa per tinença d’animals domèstics, aquesta s’elimina. Se suprimeix la quota de 21,21 euros per any. Altres modificacions fan referència a la taxa d’ocupació de via pública. Es fa una bonificació del 50% en entrada de vehicle i reserva d’espai per a persones amb un grau de minusvalidesa. Les autoritzacions d’ocupació de via pública amb taules i cadires s’hauran de sol·licitar anualment a l’Ajuntament tant per a les noves sol·licituds com per a les renovacions. S’han modificat les quotes del mercat periòdic dels dilluns, dels rodatges d’espots publicitaris, pel·lícules audiovisuals i fotografies, la publicitat al pavelló i la que de l’emissora municipal Ràdio Cap de Creus. El ple també va aprovar modificar les quotes de l’aparcament Portlligat, amb els vots a favor de Fem, Junts, IC-CP; l’abstenció d’ERC, i el vot en contra d’AxC Amunt.

El ple va aprovar per unanimitat el Protocol d’assetjament psicològic (laboral), sexual o per raó de sexe i/o violència física. L’objectiu és prevenir i evitar aquest tipus d’actituds.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li