Cadaqués forma un nou govern amb els dos grups municipals

0
1206

Fem i Junts han decidit aliar-se, ja que han «assolit la necessitat de canvi i demostrar que la capacitat de diàleg i acord en benefici del poble va més enllà de ses diferents maneres d’entendre com ha de ser el govern municipal»


El consistori cadaquesenc ha sofert un gir en el primer mandat de Pia Serinyana, amb la formació d’un nou govern local que inclou les dues formacions municipals. Des de l’Ajuntament van fer un comunicat conjunt anunciant «un pas endavant» per formar un nou govern. Fem i Junts han decidit aliar-se, ja que han «assolit la necessitat de canvi i demostrar que la capacitat de diàleg i acord en benefici del poble va més enllà de ses diferents maneres d’entendre com ha de ser el govern municipal». Afegeixen que hi ha «molta feina a fer i treballar junts és sa millor manera de fer front a ses adversitats i materialitzar en una solució positiva ses oportunitats».

Així doncs, el dijous passat es va celebrar el Ple urgent extraordinari de l’Ajuntament de Cadaqués, que ratificava el pacte entre els partits. També s’han reorganitzat les àrees corresponents a cada regidoria. Queden assignades de la següent manera: Fem Cadaqués amb Pia Seriñana d’alcaldessa i Urbanisme, Governació i Esports; Airy Rodríguez, regidora d’Hisenda, Serveis Marítims, Fires i Mercats, Festes i Joventut; Laura Blay, regidora de Benestar Social, Sanitat, Cultura i Participació Ciutadana. I pel que fa a Junts per Cadaqués, Jordi Riera Renter serà regidor de Turisme, Medi Ambient i Serveis; Ferran Granados, d’Infraestructures i Obres Públiques, Neteja Viària i Educació, i Sergi Blay, regidor de Promoció Econòmica, Comunicació i Transparència. Les noves tinències d’alcaldia seran Jordi Riera i Airy Rodríguez, respectivament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li