Cabanes i Peralada uneixen els camins

0
1729

L’acord de filiació signat pels respectius presidents significa un pas endavant sobretot pel que fa a la nova estructura dels equips femenins


El passat cap de setmana la Unió Esportiva Cabanes i el Club Futbol Peralada van segellar un preacord de filiació que suposa, sobretot, un pas endavant en la nova estructura de la gestió dels equips femenins, que és on es preveu donar prioritat al projecte amb l’objectiu d’ajudar a créixer els sis equips que actualment integren el club cabanenc: un d’escoleta, dos alevins, un infantil, un juvenil i un de sènior, que milita a Primera Catalana. D’altra banda, l’acord de col·laboració també es marca com a fita potenciar al sènior masculí groc-i-negre, que juga a Quarta Catalana.

Així ho van oficialitzar dissabte a les oficines del club xampanyer els presidents de les dues entitats, Carles Llanet –UE Cabanes– i Miquel Llobet –CF Peralada–, tot i que l’acord entre els dos clubs haurà de ser ratificat en assemblea de socis dels dos clubs.

ORGANIGRAMA. Amb aquest nou projecte, el que es pretén és que tota l’estructura tècnica dels diferents equips del Cabanes passi a dependre esportivament del Peralada, que hi col·locarà un coordinador específic.

D’altra banda, el club xampanyer formarà de cara a la pròxima temporada diferents equips de base femenins, basant-se sobretot en les categories d’iniciació del futbol-7, com ara l’escoleta o jugadores en edats de prebenjamí i benjamí. Pel que fa a la resta d’equips que actualment formen part del Cabanes -aleví i totes les categories de futbol-11-, seguiran jugant com fins ara: defensant els colors groc i negre i lluint el mateix nom i el mateix escut del club.

A través d’un comunicat, els dos clubs subratllen el seu desig que, a través d’aquest acord, «el futbol femení de la comarca pugui seguir creixent i prosperant, i sobretot fer-se un lloc referent per a totes les nenes i noies que vulguin dedicar-se a aquest esport».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li