Ca l’Anita presenta el programa cultural fins al mes de juny

0
800

Bona part de les propostes estan enfocades en la formació d’adults, com el taller de poesia i narrativa, (20 i 27 de març), el taller de meditació creativa (10 d’abril), o el curs d’Iniciació al retrat i al dibuix de la figura humana, previstos els dissabtes del mes de maig


El conseller de cultura de la Vila de Roses, Èric Ibáñez, i l’alcaldessa, Montse Mindan, han presentat la programació que el centre cultural Ca l’Anita oferirà entre els mesos de març i juny. Bona part de les propostes estan enfocades en la formació d’adults, com el taller de poesia i narrativa, (20 i 27 de març), el taller de meditació creativa (10 d’abril), o el curs d’Iniciació al retrat i al dibuix de la figura humana, previstos els dissabtes del mes de maig. També n’hi haurà pels més menuts, amb el «Joc de memòria» (17 abril), on es confeccionarà un memory amb peces de fusta; i «Viu la llegenda» (24 d’abril), on es faran disfresses de Sant Jordi.

A tot això s’hi han de sumar els tallers de Tarot, Astrologia nivell bàsic, L’efecte dels números a la nostra vida i Aliments saludables a la nostra dieta, impulsades per l’Associació Cultural Llunàtics.

A més, l’espai també acollirà la mostra retrospectiva de l’artista Martí Vergonyós, a partir del 27 de març i fins al 23 de maig.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li