Borrego torna al costat de la portaveu del PP, Olmedo

0
1364

El partit li va notificar fa uns dies el permís per tornar a les files del grup popular, i dimecres passat, l’alcaldessa, Marta Felip, va signar un decret per fer efectiva la seva reincorporació


El regidor Diego Borrego torna a formar part del grup municipal del PP de Figueres. Així es va visualitzar en el Ple de dijous passat quan va tornar a asseure’s al costat de la portaveu de la formació, M. Àngels Olmedo.

El partit li va notificar fa uns dies el permís per tornar a les files del grup popular, i dimecres passat, l’alcaldessa, Marta Felip, va signar un decret per fer efectiva la seva reincorporació. La decisió arriba després que fa unes setmanes el PPC aixequés la suspensió de militància a l’edil arran de l’arxivament de les causes que hi havia contra ell per possessió i distribució de pornografia infantil i per haver gravat presumptament un home en un lavabo de l’estació del TAV a Girona.

Borrego va fer la petició formal i el Comitè de Drets i Garanties del partit, que és qui va decretar la mesura cautelar, li va comunicar l’aixecament de la suspensió. Des del passat mes de juny, el regidor exercia com a no adscrit. El seu lloc era al costat dels regidors no adscrits, ex d’Unió.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li