Borrego es reincorporarà aviat al grup municipal del PP

0
1496

Des que es va iniciar el procés de Borrego fins ara, el grup municipal del PP només tenia la regidora M. Àngels Olmedo, portaveu i candidata per Girona a les darreres eleccions catalanes


 

El PP ha aixecat la suspensió cautelar de la militància al regidor de Figueres Diego Borrego, un mes després que s’arxivessin les causes que hi havia contra ell per possessió i distribució de pornografia infantil i per haver gravat presumptament un home en un lavabo de l’estació del TAV a Girona.

L’edil va fer la petició i està previst que el Comitè de Drets i Garanties del partit aviat notifiqui formalment al regidor i a l’Ajuntament de la seva nova situació per tal que pugui reincorporar-se al grup municipal del qual se’l va expulsar. Borrego, que des d’aleshores exercia com a regidor no adscrit, celebra la decisió i assegura que té «moltes ganes» de tornar a treballar per al partit i per a la ciutat.

Des que es va iniciar el procés de Borrego fins ara, el grup municipal del PP només tenia la regidora M. Àngels Olmedo, portaveu i candidata per Girona a les darreres eleccions catalanes. El mateix president provincial del PP, Enric Millo, va comunicar l’aixecament de la suspensió a Borrego.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li