Borrassà celebra la seva festa d’estiu amb un concert a Cal Governador

0
1055

La celebració es farà el divendres, 29 de juliol i el programa presenta una vesprada musical


Aquesta setmana, Borrassà s’engalana per celebrar la seva festa d’estiu. Enguany, la celebració es farà el divendres, 29 de juliol i el programa presenta una vesprada musical, a l’espai de Cal Governador. La nit musical començarà a les 23 h i l’entrada serà gratuïta. Cal destacar que durant tota la nit hi haurà servei de bar a càrrec del Futbol Club Borrassà. La celebració estiuenca l‘organitza el mateix Ajuntament de Borrassà. Des del consistori informen que el servei de bar anirà a benefici del club de futbol i oferirà tota mena de begudes i disposarà d’una Food truck per servir entrepans.

CONCERT. El tret de sortida de la nit musical serà a les 23 h amb un concert de la banda de versions Tutú-Keké que oferirà, tal com expliquen des de l’organització, un show divertit amb temes dels anys vuitanta i fins a l’actualitat. Cal saber que la formació musical Tutú-Keké presenta un repertori de versions pensat per a festes. El grup de músics es va formar a Vidreres l’any 2010 i la banda està formada per quatre músics amb molta experiència en les orquestres. Es caracteritza per l’actitud propera, la complicitat dels seus components i la connexió amb el públic. És una banda ideal per a festes majors o concerts de petit format. La formació està formada per: Jordi Contreras, Toni Guerrero, Dani Ortiz, Miguel Ángel Valverde.

DISCOMÒBIL. Un cop acabat el concert de la banda de versions, per allargar la nit festiva hi haurà una Discomòbil que oferirà ball fins a la matinada.

JARDÍ CAL GOVERNADOR. L’espai de Cal Governador de Borrassà és un espai que va adquirir l’Ajuntament ara fa poc més d’un any i disposa d’una situació estratègica, ja que està al centre geomètric del poble. Té 7.342 m2 de superfície i inclou una edificació principal que havia tingut un ús hoteler i de restauració i d’habitatge a la planta superior; un gran jardí i un cobert; entre altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li