Benvinguts a la màgia del circ!

0
770

 Després de l’èxit de les cinc primeres edicions, el Festival Internacional del Circ de Figueres torna a la capital empordanesa del 16 al 20 de febrer del 2017. Sota la direcció i coordinació de Genís Matabosch, aquesta serà la darrera edició en el marc del conveni actual amb l’Ajuntament de la ciutat, un acord que ha donat l’estabilitat suficient per assolir la maduresa de l’esdeveniment. Aquest és l’únic festival de caire internacional de circ de l’Estat espanyol. Amb només cinc edicions el certamen s’ha convertit en el segon festival més important a Europa. Pel que fa al rànquing mundial, el projecte de Genís Matabosch es troba entre els cinc grans festivals de circ del món.

EL CIRC En XIFRES. El Festival Internacional del Circ Ciutat -Elefant d’Or- de Figueres presenta 24 atraccions de primer nivell, mai vistes en els circs europeus. Enguany hi haurà més de 80 artistes de 12 països i nacionalitats diferents, que el director i l’equip de professionals del festival han descobert en festivals i circs d’arreu del món. Durant tot l’any, la promotora de l’esdeveniment, Circus Arts Foundation, treballa amb una intensa promoció mundial que aposta per la internacionalització. Sota la Carpa amb capbuda per a 2.026 persones és una carpa única a Europa, ja que no té cap columna al seu interior.
Pel que fa a les entrades, la prevenda va començar el maig i actualment hi ha un total de 10.537 emtrades venudes. El preu oscil·la entre els 10 i els 95 euros

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li