Bautista’s Poesía presenta ‘Otros Duelos y Quebrantos’

0
583

Al llarg de l’espectacle es recitaran poemes musicalitzats que s’intercalaran amb cançons pròpies i versions


La poesia té una cita el proper dissabte a les sis de la tard a l’Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc, amb l’espectacle Otros Duelos y Quebrantos. Una funció on Bautista’s Poesía comptarà amb la col·laboració de dues poetes de Figueres: la Raquel Blanca i la Loli García, en una funció conjunta on cadascú mostrarà part del seu poemari. Una posada en escena on es recitaran poemes musicalitzats que s’intercalaran amb cançons pròpies i versions d’autors.

L’espectacle dona el tret de sortida a la publicació del segon llibre de Bautista’s Poesía anomenat Duelos y Quebrantos, un poemari que gira entorn a la mirada introspectiva dels autors. El llibre compta amb el pròleg del poeta Ramon Bartrina i les il·lustracions de Judit Llamas. El poemari esta format per una setantena de textos, els quals han estat escrits durant els darrers anys i que compten amb la influència d’autors com Joaquin Sabina, Joan Manuel Serrat o Javier Krahe.

Bautista’s Poesía és una companyia figuerenca formada per tres germans (Isaac, José Ángel i Toni Bautista Torrico), que es dedica a escriure, recitar i musicalitzar poemes de creació pròpia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li