Bàscara acull un reeixit campionat català per comarques

0
706

El Ripollet, en categoria femenina, i el Girbau Vic, en masculina, van ser els grans triomfadors a les instal·lacions empordaneses


El pavelló municipal de Bàscara es va engalanar durant el passat cap de setmana per acollir el Campionat de Catalunya per Comarques, tot un clàssic del tennis taula per a palistes fins a Segona Nacional, en categoria masculina, i Primera Nacional, en femenina. En total, la competició disputada a terres alt-empordaneses va acollir 39 equips, 109 jugadores i jugadors i 46 parelles de dobles.

En comparació amb la darrera edició, que es va fer fa dos anys, l’evolució de la cita ha estat notòria. En aquest sentit, al 2019 no hi va haver competició femenina, perquè només hi havia un equip inscrit, mentre que enguany hi ha hagut 10 equips femenins: 29 jugadores i 11 parelles de dobles. En categoria masculina, d’altra banda, hi ha hagut 29 equips, 80 palistes —no tots els jugadors inscrits van poder participar— i 35 parelles de dobles.

ELS RESULTATS. El Ripollet, en categoria femenina, i el Girbau Vic, en masculina, van ser els grans triomfadors a les instal·lacions de Bàscara. Així, l’equip femení del Ripoll es va imposar al Ganxets de Reus a la final (3-1), mentre que en nois, el Girbau Vic es va penjar l’or després de batre a la final per equips al Tortosa (3-1). En categoria individual, la victòria final va ser per Edgar Venegas (Girbau Vic) i per Aina Mogas (Ripollet).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li