Avinyonet inaugura el mural del Centre Cultural en el marc de la festa de Mas Pau

0
1589

Avinyonet inaugura el mural del Centre Cultural en el marc de la festa de Mas Pau


L’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós organitza, un estiu més, la festa de Mas Pau. Enguany se celebrarà el dissabte, 29 de juny, i la programació compta amb diferents activitats lúdiques i culturals. El consistori ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l’Associació VeNDaVaL i l’Espai Jove Avinyonet, a l’hora de programar la festa major. Cal destacar que la programació ha tingut modificacions d’última hora i ha quedat suspesa la gimcana jove. D’aquesta manera, el tret de sortida de la celebració serà una inauguració de pintura.

INAUGURACIÓ MURAL. Es tracta de la inauguració del mural que s’ha fet al Centre Cívic Cultural Puigventós, situat al carrer Marinada, que ha fet l’artista Gerard Mas.

Seguidament, a partir de les 19 h, començarà la festa l’escuma infantil, a la zona del Mas Pau, concretament a la Rambla Santa Eugènia. I a la nit, a les 21 h, s’iniciarà el sopar popular que en aquesta edició serà una botifarrada. Per cloure la festa de Mas Pau 2019 el grup Stop 80 oferirà un concert. Des de l’organització destaquen que durant la celebració hi haurà servei de bar.

STOP 80. Aquesta formació musical, de sis, es defineix com un grup de música en directe «que ens agrada la música dels 80». Es tracta d’un grup que ofereix un repertori enèrgic, elèctric, pop i rock, tal com detallen a les seves xarxes socials.

  • Pots consultar el cartell de la fira, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li