Avança l’acció social de la Taula de Salut Comunitària de Sant Pere Pescador

0
614

La iniciativa es va començar a gestar abans de la pandèmia de la covid-19 amb les reunions setmanals que duen a terme professionals del consistori, l’àrea d’acció comunitària del CCAE i el consultori local del municipi


La Taula de Salut Comunitària de Sant Pere Pescador, endegada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament del municipi i l’ABS l’Escala, es va reunir el passat 30 d’abril per primera vegada, de forma telemàtica, amb diferents agents relacionats amb la salut.

La iniciativa es va començar a gestar abans de la pandèmia de la covid-19 amb les reunions setmanals que duen a terme professionals del consistori, l’àrea d’acció comunitària del CCAE i el consultori local del municipi. Amb la constitució d’aquesta taula es vol formalitzar tota aquesta feina, a la vegada que la primera reunió va servir per exposar els principals resultats en l’àmbit de la salut del diagnòstic realitzat pels tècnics comunitaris. A les reunions periòdiques s’han anat tractant les necessitats detectades, com l’acollida de temporers durant la campanya d’estiu o la prevenció de situacions d’aïllament en la gent gran a causa del confinament de la covid-19. Ara s’aniran definint grups de treball per a noves línies d’acció.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li