Augmenten els robatoris amb força a domicilis de Castelló

0
1123

El municipi continua tenint 56 habitatges ocupats il·legalment, però l’any passat es van evitar 75 ocupacions noves


 

Tot i que el nombre global de delictes va baixar un 3% respecte del 2017, el nombre de robatoris amb força a domicilis va augmentar durant el 2018. És una de les dades que inclou el balanç que va fer dimecres la Junta Local de Seguretat del municipi. Una reunió que va comptar amb la participació del director territorial d’Interior, Albert Ballesta, i de representants de tots els cossos i forces de seguretat (Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil).

Un dels temes més debatuts en la reunió va ser la problemàtica de les ocupacions il·legals. S’ha detectat que les tasques de prevenció han donat bons resultats, i l’any passat es van evitar 75 noves ocupacions, però tot i així el municipi continua tenint 56 habitatges amb inquilins il·legals.

D’altra banda, els cossos de seguretat van destacar els bons resultats que ha donat la col·laboració entre els Mossos i la Policia Local, que el 2018 van fer fins a 263 actuacions conjuntes. De totes les detencions que es van practicar, el 20% van anar a càrrec de la Policia Local i el 80% dels Mossos d’Esquadra. I el 12% de les denúncies tramitades per la policia catalana procedien de l’oficina de denúncies de la Policia Local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li