Aturada tècnica per a la posada a punt de la piscina de Roses

0
693

Tal com avancen des del consistori, el dia 11 de setembre Ă©s festiu i, per tant, la piscina tornarĂ  a estar al servei dels usuaris i usuĂ ries a partir del segĂĽent dilluns, 13 de setembre


Com cada any, de l’1 al 10 de setembre, la Piscina Municipal de Roses farà l’aturada tècnica anual de la instal·lació, per fer-hi les accions preventives en matèria sanitària aplicables a les piscines d’ús públic. Les accions es recullen en el decret 95/2000 de normes sanitàries i en el manual tècnic de la Generalitat de Catalunya. La piscina aprofita l’aturada per fer-hi simultàniament les tasques de manteniment i millora programades. Des de l’Ajuntament de Roses expliquen que aquestes accions preventives tenen caràcter obligatori i requereixen el tancament de la instal·lació. Per aquest motiu es concentren en aquest període i es procura que l’afectació del servei sigui mínima.

OBERTURA. Cal remarcar que tal com avancen des del consistori, el dia 11 de setembre és festiu i, per tant, la piscina tornarà a estar al servei dels usuaris i usuàries a partir del següent dilluns, 13 de setembre. Atenent l’aturada tècnica, la quota de setembre que es domiciliarà a les persones abonades serà proporcional als dies d’obertura.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li