Art escènic en espais singulars

0
1324

Figueres s’omplirà dissabte, 15 de desembre, de representacions en petit format, a espais poc coneguts de la ciutat


 

La Nau Oliva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, ha impulsat la 4a edició del festival escènic de petit format Microaccions per Amor. Es tracta de representacions escèniques de curta durada i per a públic reduït. Es faran passes simultanis a diferents espais de la ciutat i l’entrada és gratuïta.

4 OBRES, 4 ESPAIS. En aquesta quarta edició, les obres es posaran a escena en diferents espais de la ciutat que tenen una història de pes, com ara el refugi antiaeri de la Guerra Civil, a la plaça del Gra. També al Museu de l’Empordà, el Teatre el Jardí, una de les aules i Can Met,als baixos del carrer Sant Vicenç.

Com hem dit, els passes seran regulars cada 40 minuts, i es farà entre les 17 i les 21 h. Cada obra es repetirà un total de sis vegades a cada espai, per tal que el públic pugui fer el circuit i veure totes les representacions.

CONCERT. A banda de les quatre obres, La Cate de Figueres viurà una nit de ritme amb un espectacle «molt especial» a càrrec d’El niño de la hipoteca. Que serà l’encarregat de tancar la quarta edició de Microaccions per Amor. Es farà el 15 de desembre a partir de les 22.30 h. Les entrades es poden adquirir a: www.entradium.com/entradas/nino-hipoteca-Qigueres.

#MICROACCIONSPERAMOR. Des de l’organització de l’esdeveniment artístic s’ha organitzat un concurs d’Instagram per tal que el públic pugui capturar l’essència de l’edició a través del seu telèfon mòbil. Els assistents podran penjar una imatge amb l’etiqueta #microacionsperamor i participar en el sorteig de dues entrades dobles per a la pròxima temporada de Figueres a escena.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li