Arrenca la campanya de Nadal amb la inauguració del Mercat

0
1892

Les persones amb visió reduïda o problemes de mobilitat podran viure la cavalcada de Reis des d’un entarimat


 

A l’espera que es donin detalls de les activitats als barris, Figueres ja ha engegat la campanya de Nadal i ha anunciat algunes de les novetats. L’esdeveniment que tindrà més canvis serà la cavalcada de Reis, que enguany comptarà amb un entarimat a la plaça Catalunya per a les persones amb visió reduïda o problemes de mobilitat. Els nens i les nenes que hagin participat en el tradicional concurs de fanalets també podran veure la cavalcada des d’aquesta tribuna.

Precisament, una altra novetat també fa referència al concurs de fanalets, que se celebra a la ciutat des del 1923. Es canviarà l’horari d’acceptació de les propostes i també es donarà més visibilitat a aquesta acció.

Aquest any es mantenen altres activitats com la Factoria Lúdica i de l’Enginy, el tió de la plaça de l’Ajuntament (que cagarà joguines de fusta personalitzades) i altres tradicions, com l’Home dels Nassos, el Primer Nadal dels Pastors i la campanya de teatre infantil de La Cate. Com ja es va anunciar fa uns dies, Figueres recupera la pista de gel. La instal·lació s’inaugurarà aquest dijous a la plaça de Josep Pla. El mercat de Nadal ja està en marxa des de divendres passat i fins al 5 de gener.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li