Arrels del Vi fa deu anys

0
1365

La fira vitivinícola arriba a Sant Martí d’Empúries el primer cap de setmana de juny


Arrels del Vi, una de les fires vitivinícola de l’Empordà celebra deu anys de trajectòria. Sant Martí d’Empúries acollirà el certamen el cap de setmana del 3 i 4 de juny, de 12 a 15h i de 17 a 21.30h.

Enguany els organitzadors presenten fins a 14 sommeliers per escollir els Premis Arrels del Vi 2017, deu activitats prèvies a l’Escala, més de cent referències de vi de gamma alta, vint-i-quatre cellers de la DO Empordà, un celler convidat del Rosselló, cinc productors agroalimentaris empordanesos, un taller del món del vi, un visita a les ruïnes d’Empúries, un taller Arrels Kids per fer un pot d’Anxoves de l’Escala, una zona de chill out, un concert, i una nova ubicació molt més gran i 1.600 copes Riedel per celebrar els deu anys de la consolidada fira.

Els organitzadors d’Arrels del Vi, Dominic Abernethy, professional del món del vi, i Tess Oriol i Carlos Krauel de TOCK Projects asseguren que estan molt il·lusionats amb aquest desè aniversari.

ACTIVITATS PRÈVIES. Per commemora la primera dècada, del 26 de maig al 2 de juny, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala l’organització ofereix fins a deu activitats relacionades amb el vi al poble de l’Escala. Tota la programació es pot consultar a www.arrelsdelvi.com.

El preu de l’entrada és de 20 euros i inclou la degustació oberta dels vins de la DO Empordà, un val de 5€ per gastar en vins de la fira, una copa Riedel valorada en 12€ o una tapa d’anxoves, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li