Arranca l’onzena edició del Punt de Lectura 2021 d’Agullana

0
713

En el programa hi participen aquells narradors que hagin publicat una novel·la durant el darrer any


Des de fa 11 anys, els amants de la literatura contemporània tenen una cita inel·ludible als jardins de la societat La Concòrdia d’Agullana. Aquest espai és la seu on des del primer divendres de cada juliol s’hi celebra el cicle Punt de Lectura, una iniciativa que ofereix un conjunt de xerrades col·loqui, on un presentador introdueix l’autor convidat i justifica el perquè de la seva tria, un segon moment en el qual l’autor o autora parla de la seva novel·la i de la seva manera d’entendre el fet d’escriure narrativa en llengua catalana, i un tercer moment de col·loqui amb els assistents.

Tots els participants d’aquesta onzena edició són narradors que han publicat una novel·la durant el darrer any: Maria Barbal, Xavier Bosch, Alba Dalmau, Núria Esponellà, Miquel Martín, Gerard Quintana, Francesc Serés i Vicenç Villatoro són els autors participants en aquesta 11a edició.

El cicle està organitzat per l’Ajuntament d’Agullana, coordinat per Enric Tubert, patrocinat per empreses locals i recolzat per la llibreria 22 de Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li