Arranca el CRAC, la primera mostra d’art contemporani de Roses amb 27 artistes

0
749

Avui s’inaugura a la Ciutadella de Roses el CRAC, la primera mostra d’art contemporani de gran envergadura que la ciutat de Roses organitza amb la intenció de donar visibilitat als nous creadors de tendències multidisciplinàries que fins ara es veien ‘obligats’ a emigrar a altres contrades per exposar un treball que a la ciutat semblava no tenir cabuda.
El CRAC aplegarà diferents esdeveniments culturals des de demà i fins al 21 d’agost i s’organitza al voltant d’una exposició central ubicada a la sala gran de l’Espai Cultural la Ciutadella que aplega pintura, escultura, fotografia i videoart.
Paral·lelament, diferents manifestacions artístiques s’aniran succeint de forma puntual al llarg d’uns caps de setmana temàtics (en total 9) sota l’influx de la gastronomia, la literatura, les videoprojeccions o la poesia. Aquests actes complementaris es duran a terme a la Biblioteca (per a les activitats de l’àmbit de les lletres), el Teatre (arts culinàries) i al castell de la Trinitat (poesia i concerts).
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li